Van binnenkomst tot uitlevering, uw cilinder is in goede handen. De keuring verloopt in de volgende stappen:

1) Bij binnen komst worden de cilinders genummerd, in ons test systeem ingeschreven en indien nodig kraan, netje en voet verwijderd.

2) Cilinders worden inwendig geïnspecteerd.

3) Cilinders worden met water gevuld en er komt een persnippel op. Vervolgens worden de cilinders onder toeziend oog van een keurmeester hydrostatische gekeurd.

5) Na het keuren worden de cilinders geleegd.

6) Cilinders worden met warme lucht inwendig gedroogd.

7) Na het drogen worden de cilinders inwendig gestraald (indien nodig, cilinders tbv zuurstof worden altijd inwendig gestraald).

8) Na het stralen worden, indien van toepassing, de kranen, het netje en de cilindervoet weer gemonteerd. Indien wenselijk/maar wij raden het wel aan, kunnen we een kraan revisie uitvoeren.

9) Als de klant/opdrachtgever het nodig acht dan kunnen wij de cilinders stralen en spuiten zodat ze er weer netjes uitzien.

10) Hierna gaan de cilinders weer retour naar de klant.

Laat uw cilinder op tijd keuren
DSH beschikt over de meest moderne apparatuur om cilinders visueel en hydrostatisch te keuren en inwendig te stralen. U ontvangt bij iedere gekeurde cilinder een keurrapport.
Naar keuren
Onderhoud en reparatie
Binnen ons eigen reparatie-atelier beschikken we over alle benodigde apparatuur voor onderhoud, reparaties en andere services.
Naar service
Volle tank
Snel en veilig uw cilinder weer gevuld
Naar vullen