Dive Supplies Holland B.V. (DSH B.V.) is al jaren dé specialist op het gebied van het keuren van uw ademlucht-, zuurstof- en stikstofcilinders. Wij keuren aluminium, composiet en stalen cilinders, tevens kunt u ook terecht voor reparatie & onderhoud van uw ademluchtapparatuur en/of duikpak.

Wilt u uw cilinders, buffers of andere attributen laten stralen en/of spuiten dan is DSH B.V. de oplossing voor u.

DSH B.V. is door LRQA Nederland B.V. gecertificeerd om zelfstandig cilinders te keuren conform de WBDA- en ADR-regelgeving, zo kunnen wij snel en efficiënt werken en zijn uw cilinders binnen de afgesproken termijn terug.

Het team van DSH B.V. bestaat uit erkende keurmeesters, gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers. Ook zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en werken we volgens de Nen-normen.

DSH B.V. is centraal gelegen in het land en hierdoor makkelijk bereikbaar, tevens werken wij met diverse duikwinkels door het land samen, ook wel onze pick-uppoints genoemd.

Wij keuren voor de overheid, bedrijven en particulieren, kortom voor iedereen die in het bezit is van een ademlucht-, zuurstof- en stikstofcilinder en veilig zijn werk/hobby wil uitoefenen.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen.

De koffie staat voor u klaar.